Empaitant la lluna i els estels… en anglès

La Biblioteca de la Torre Llobeta ofereix avui l´espectacle de titelles ´Moon phases´

La de l´Emília Lang és una història d´una professora d´anglès que va deixar la seva professió per convertir-se en titellaire, i fer gaudir els més petits amb les seves actuacions. Aquesta tarda, a les 18h, arriba a la Biblioteca de la Torre Llobeta en el marc del cicle ´Llibres a escena´. Un espectacle que porta per títol ´Moon Phases´. Un projecte en el qual recupera la seva faceta de professora d´anglès amb l´adaptació amb titelles de dos contes d´autors anglosaxons: ´How to catch a star,´ d´Oliver Jeffers, i ´Papa, can you get me the moon?´, d´Eric Carle. Una bona manera d´introduir als petits a partir de 3 anys en un altre idioma perquè l´aprenguin de mica en mica i amb facilitat.

Llibres a escena. ´Moon phases´
A càrrec d´Emília Lang
Biblioteca de la Torre Llobeta
17 de novembre 18 h
A partir de 3 anys
Gratuït

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies