Una matinada de fred a Torre Baró

La zona nord registra la temperatura més baixa de la ciutat

Els veïns de Torre Baró s´han abrigat bé i molt a primera hora del matí. A la zona nord, les temperatures de primera hora eren dignes de ple hivern. Segons el metereòlegs, alguns dels termomètres gairebé fregaven els 0ºC a les 6 de la matinada. De bon matí, tot i ben entrat el sol, continuava el fred als carrers de Torre Baró. ´A primera hora del matí hi ha hagut una bona rosada, ha estat una de les nits més fredes del que hi ha d´hivern enguany. Al matí, el sol ha caldejat una mica, però Déu n´hi do el fred que fa ara mateix´ comentava aquest matí l´Antonio, un veí de Torre Baró.
Des de fa dies, ja s´han distribuïts als carrers de Torre Baró els contenidors de sal davant el risc de glaçades o nevades com la de l´any passat.

A la imatge, una dona s´abriga bé aquest matí a l´avinguda de Vallbona.


Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies