Dues entitats de Nou Barris reben la Medalla d´Honor de la ciutat

El Consell Sectorial de la Gent Gran i la Xarxa Educativa Pública 0-18 són els afortunats

L´Ajuntament de Barcelona ha reconegut la tasca diària que duen a terme, cadascú en el seu àmbit, el Consell Sectorial de la Gent Gran de Nou Barris i la Xarxa Educativa Pública 0-18 del districte.

Pel que fa al Consell Sectorial de la Gent Gran de Nou Barris, el guardó premia la tasca que realitza en suport i defensa de la gent gran del districte, com a espai de diàleg de les entitats que s´hi dediquen i òrgan coordinador de les polítiques adreçades a aquest col•lectiu.

També la Xarxa Educativa Pública de Nou Barris 0-18 va veure reconeguts els deu anys de funcionament, al servei d´un projecte d´escola pública integradora, participativa, innovadora i sensible a les peculiaritat dels diferents barris.

A més, entre els guardonats d´aquest any destaquen l´Associació de Famílies Nombroses de Catalunya, la fotògrafa Montserrat Sagarra, el Centre Sant Pere Apòstol, la parròquia de Sant Francesc de Sales, l´Associació de Comerciants Creu Coberta, els Castellers de Sants, la UB i l´UPC, el Centre d´Acollida Assís i l´entrenador Josep Comellas. I en especial a Pepi Rafel, de la Coordinadora de Televisions Locals de Barcelona, en la qual la nostra entitat també està inclosa. Un màxim de cinc de les medalles són atorgades a proposta del Consell Plenari, en l´àmbit de la ciutat, i un màxim de dues són propostes de cadascun dels deu districtes de la ciutat.


Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies