Records del 2010

El Centre Integral de Salut Cotxeres porta a Nou Barris un nou model d´equipament sanitari

Sens dubte, els veïns de Torre Llobeta recordaran aquest 2010 com l´any en el qual van estrena la primera peça d´equipaments del solar de les Cotxeres Borbó. El Centre Integral de Salut Cotxeres és un nou model d´equipament en el qual conviuen sis centres de salut: un Centre d´Atenció Primària (CAP), un Centre d´Urgències d´Atenció Primària (CUAP), l´Àrea de suport al diagnòstic, el Centre de Rehabilitació ambulatòria i a domicili, el Centre Sociosanitari i el Centre de Salut Mental d’Adults Nou Barris Sud (CSMA) i el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ). El centre atendrà alguns dels serveis d´Urgències dels hospitals de la Vall d´Hebron i de Sant Pau. A més, descongestiona els ambulatoris de la zona.
L´equipament és una de les peces projectades al solar de les antigues cotxeres d´autobusos de l´avinguda de Borbó, les quals van tancar les portes a finals de 2003 després de més de cent anys de funcionament i moltes lluites veinals per aconseguir la seva reconversió en equipaments per al barri.
Aviat començaran les obres de construcció d´un casal d´avis i una biblioteca al recinte de les cotxeres de Borbó. Al terreny, ja s´hi està edificant un poliesportiu i un aparcament.


Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies