Els Reis porten optimisme a la fira de la Via Júlia

Els paradistes asseguren que les vendes han baixat però mantenen els clients

La marquesina de la Via Júlia acull fins dimecres la tradicional Fira de Reis. Els paradistes preveuen assolir un bon volum de vendes tot i que assumeixen que serà difícil. Els veïns s´hi acosten a comprar i alguns, fins i tot, regategen per aconseguir preus més ajustats. I és que, al mal temps, bona cara. Amb aquesta actitud els comerciants de la Fira de Reis de Nou Barris afronten els darrers dies. La crisi es nota, però la fidelitat dels compradors compensa les vendes. Con la de la Virgínia, una veïna que any rere any compra els regals nadalencs a la Via Júlia: ´Compraré unes arracades per a la meva néta, i ja he comprat una bufanda, un conjunt per a la meva filla, i més coses… M´agrada que hi hagi fires com aquesta al barri´. No tots els compradors són tan ràpids. La majoria triga a decidir-se. ´Venem, però potser no tant com voldríem – explica la Sofía Altesol, una de les paradistes- Però la gent ve, mira, ens diu que tornarà més tard… lògic primer s´ho pensen, abans de comprar els regals´.
El principal atractiu de la fira són els productes artesanals i els preus populars. Tot i això, els veïns busquen més que mai les ofertes. ´Els clients regategen molt, tot i que ja oferim uns preus molt ajustats- comenta un altre comerciant, el José Luís Vega- per a nosaltres, els costos de fabricació pugen cada any, però en canvi, nosaltres baixem els preus, per poder vendre´.
Els comerciants esperen aconseguir un bon volum de vendes aquests darrers dies. Saben que aquest any és difícil, però no perden l´optimisme.


Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies