Darrer dia per gaudir del circ d’Alex Zavatta

La tradicional companyia té la carpa instal•lada al Parc de Can Dragó

Durant tot el Nadal la carpa blanca del circ d’Alex Zavatta ha portat la màgia i l’ambient més tradicional al nostre districte. Es tracta del més pur circ, familiar, i amb números molt cuidats, però sense animals, tal i com marca la normativa de la nostra ciutat. Avui oferiran els dos darrers espectacles abans de plegar la carpa i que la caravana del circ marxi a una altra ciutat. Les sessions tindran lloc a les 12.30h i a les 17h. i les entrades oscil•len entre els 6 i els 10 euros.


Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies