La vida als polígons d´habitatges

El fotògraf Leonardo Fernández mostra a Can Basté la visió dels barris de grans blocs

Si una cosa caracteritza molts dels barris del nostre districte, és el comptar amb els anomenats polígons d´habitatges. Zones que comparteixen una estètica i arquitectura, amb blocs de pisos alts i concentrats. El fotògraf Leonardo Fernández presenta al centre cívic Can Basté el seu treball ´I on és, casa meva?´, un projecte que parteix precisament del paisatge dels polígons per fer prendre consciència de la importància de la identificació dels habitants d´un lloc amb els edificis i l´espai públic de l´entorn. Per a tal efecte, s´ha produït un petit arxiu fotogràfic d´alguns dels polígons de l´àrea metropolitana de Barcelona que serveix com a toc d´atenció sobre aquest tipus d´urbanisme i política d´habitatge social basada exclusivament en el compliment de certs estàndards tècnics i interessos econòmics. El fotògraf vol mostrar que en algunes ocasions aquests polígons són espais poc propensos per al desenvolupament de la vida social, amb la consegüent pèrdua de la identitat individual i la cohesió social.

Exposició ´I on és casa meva?´, de Leonardo Fernández
Centre cívic Can Basté
Fins al 29 de gener


Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies