Nou Barris i el Boris Vega reviuen en vídeo la inauguració d’El Nido

La tasca solidària dels agermanats fan posible un equipament formatiu per a adolescents a Nicaragua

El centre cultural Ton i Guida reviu avui, via documental, la inauguració de ‘La Casa del Adolescente’ també coneguda com a ‘El Nido’ del Boris Vega, el barri nicaragüenc amb el qual Nou Barris es troba agermanat des de fa més de deu anys. Un periodista de la Televisió de Mataró va enregistrar la inauguració de l’equipament, que va comptar amb un pressupost de 90 mil dòlars, sorgits de la feina dels veïns agermanats de Nou Barris, i de l’Ajuntament de Mataró. Al nou equipament es duran a terme diversos tallers d’electricitat, soldadura, manualitats, costura i ceràmica per a una cinquantena de joves. L’objectiu és oferir-li’s eines per integrar-se a la societat i deixar enrera les ‘pandillas’ Precisament alguns dels joves van participar a la construcció de l’equipament. Si voleu conèixer aquest projecte amb més detall, apropeu-vos aquesta tarda a les 18h al Ton i Guida (c/Romaní, 6).

A la imatge, en Rafa Juncadella a Nicaragua.


Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!