Can Peguera inaugura el casal de gent gran

L´acte es va aprofitar per lliurar els 14 horts urbans

El barri de Can Peguera va estrenar ahir a la tarda dos nous equipaments: un casal per a la gent gran i 14 nous horts urbans.

Gran part dels horts s’han adjudicat a través d´un sorteig, mentre que el casal de gent gran obrirà dilluns les inscripcions. L’edifici que ocupa, al peu del Turó de la Peira, havia estat una caserna de la Guàrdia Civil. Ara, gràcies a les reivindicacions dels veïns tindrà un ús ben diferent. Tot i que les activitats encara no s’han concretat del tot, perquè també dependran dels usuaris, s’hi faran tot tipus d’actes, des d’activitats de memòria fins a tallers de cuina, gimnàstica o ball. ´Hem de procurar que els casals siguin espais polivalents en activitat i no només pels homes, que són els que fan ús d´aquest tipus d´equipaments sinó també les dones- explica la Carmen Andrés, regidora de Nou Barris- cada vegada s´han d´obrir més a activitats que tenen a veure, no només amb esbarjo sinó també a la qualitat de vida i a les condicions físiques i psíquiques de les persones grans´.
El nou casal de gent gran donarà servei a Can Peguera, el Turó de la Peira i els barris fronterers d´Horta-Guinardó.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies