Nou Barris ja té pla d´equipaments

El mapa preveu la construcció de nous espais fins l´any 2020

Nou Barris ja té un pla de futur per a la construcció d´equipaments fins a 2020. Atenent les demandes dels veïns, l´Ajuntament ha definit quins són els equipaments bàsics que s´han de construir a cada barri. En aquest mandat, Nou Barris ha guanyat 25 equipaments nous. També se n´han reformat vuit. Precisament, s´acaba d´inaugurar el nou centre de la via Favència, actual seu de la Televisió de Nou Barris. ´El que s´ha fet ha estat la reforma de l´equipament – explica la Sònia Izquierdo, de Projectart – abans hi havia una entitat -Projectart- i ara hi ha tres entitats: Projectart-Nou Barris Televisió, l´Arxiu Històric de Nou Barris, que era a l´Ateneu, i Nou Barris Acull, que era a la Prosperitat´.

Bona part dels nous equipaments s´han concentrat als terrenys de Cotxeres Borbó i al solar de la via Favència amb el carrer del Molí. Pendents de construcció han quedat les masies de Can Carreres i Can Valent. En el darrer plenari es va presentar també el nou pla d´equipaments de Nou Barris, un mapa de ruta per als propers 10 anys. El document defineix les necessitats de cada barri. ´S´ha treballat per intentar compensar des del districte – afirma Carme Andrés, regidora de Nou Barris – tots els barris tenen algun tipus d´equipament, però jo diria que els equipaments que tenen més demanada per part dels veïns són les escoles bressol i també tot el que té a veure amb l´atenció de les persones grans.”

El document també preveu la construcció d´altres tipus d´equipaments d´àmbit més general, com un gran auditori. També inclou la rehabilitació del castell de Torre Baró com a símbol de Nou Barris.

A la imatge, un dels equipaments actualment en construcció, la residència i centre de dia per a la gent gran de la Prosperitat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies