La Prosperitat demana el tancament de l´edifici de Telefónica

Els veïns exigeixen que l´Ajuntament clausuri l´espai per soroll i contaminació

En un comunicat, l’AV de la Prosperitat demana a l’Ajuntament que faci complir la legalitat i aturi l’activitat a la central tal com es demana en un informe fet pel mateix consistori. Segons els veïns, aquest informe va reconèixer els problemes de soroll i contaminació que provoquen les obres que Telefónica està fent a l’edifici per reconvertir-lo en un Centre de Processament de Dades. També va descobrir que la nova activitat de Telefónica no té llicència. Per això, ordena a l’empresa que aturi l’activitat i legalitzi, en el termini de dos mesos, la central de telecomunicacions.

Els veïns reclamen des de fa anys la reconversió de l´edifici de Telefónica en un equipament per al barri. En un primer moment van emprendre una lluita contra l´antena de telefonia mòbil que l´empresa havia instal·lat il·legalment a la teulada. Un cop guanyada la batalla legal, però, l´empresa va convertir l´edifici en el centre de processament de dades i s´allunyava així de nou la reconversió en equipament social.

En el comunicat, l’AV de la Prosperitat espera que l’Ajuntament faci complir la legalitat ´ja que al consistori no li va tremolar el pols, tot i les denúncies dels veïns, per tancar el Casal de Joves de la Prosperitat pels problemes de sorolls que generaven les seves activitats´.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies