Compte enrera per a la Cultura Va de Festa

Cada segon diumenge de maig, les casetes de les entitats omplen el Parc de la Guineueta

Cada segon diumenge de maig, una part important de les entitats de Nou Barris es troben al Parc de la Guineueta. Fa més de 30 anys, els mestres de l’Escola d’Adults Freire van decidir organitzar aquesta gran mostra d’entitats per tal de promocionar la cultura popular als barris.

L’escola Freire va treure les aules al parc per augmentar el nombre de matrícules al nou centre. ´Èrem poca gent per a l’edifici que teniem, i com podiem donar a conèixer el que fem a l’escola, doncs sortim al carrer a fer el que fem a l’escola- recorda en Rafa Juncadella, un dels creadors de la Cultura va de Festa- Va ser un matí d’un diumenge que va acabar en sardinada, però el que es feia al parc, era, sobretot, els mateixos tallers que es feien a l’escola, però que els feien al carrer´. Va ser un gran esforç per als mestres i alumnes, però la primera cultura va ser tot un èxit de participació: en un dia es van aconseguir més de 400 inscripcions.

La resta d’entitats del districte no van trigar a sumar-se a la festa, que any rere any omple nous espais al parc. Un cop més, els veïns i veïnes podran conèixer tota l’oferta associativa i cultural de Nou Barris, mentre gaudeixen d’un dia ple d’espectacles i animació.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies