Districte elabora una Guia d´entitats i serveis per a dicapacitats

La publicació es presenta demà al vespre dins el programa d´actes de Festa Major

La nova guia recull tot el llistat d´entitats i serveis disponibles al districte, que fan possible l´accessibilitat urbana, la participació ciutadana, l´atenció social i el benestar, o que lluiten pels drets de les persones amb discapacitat. Juntament amb una petita explicació de cada entitat o servei, s´especifica les adreces, els horaris d´atenció o els tipus d´activitats que es desenvolupen.

L´acte de presentació tindrà lloc demà a les 18h a la Seu del Districte emmarcat en el programa de Festa Major, però si voleu consultar o obtenir la guia, ja està disponible al web www.bcn.cat/noubarris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies