Comença la Festa Major de Nou Barris

Més de 100 activitats distribuides per tot el districte

Fa ja 16 anys que s’organitza la Festa Major al districte. Arriba el moment de gaudir de les ja tradicionals nits al pati, les sardanes, la cercavila, el pregó , els castellers, els correfocs, el picnic de blues, el cant coral, la sarsuela, la cobla, els concerts, etc. A totes aquestes activitats habituals se sumen moltes altres que enguany protagonitzen les diferents entitats i veïns de Nou Barris. Més de 100 activitats repartides pels diferents punts del districte que tot just comencen a celebrar-se. A continuació us oferim el programa d’activitats d’avui divendres:

17:30 a 20h
Parc de jocs per petits i grans
A càrrec de la Xarxa de Casals Infantils de Nou Barris
Plaça Major de Nou Barris

18h
Presentació de la Guia d’Entitats i Serveis per a les Persones amb Discapacitats del Districte de Nou Barris.
Seu del Districte

19h
Concert de Bandes
Amb la Banda de la Fundació de l’Escola de Música la Guineu. És la primera de las quatre actuacions de banda que tradicionalment es programa.
Pl. Virrei Amat

20h
Tardes interculturals amb Grup Andino Marq´ay i el Ballet Folklorico Renacer Boliviano.
Pati de la Seu del Districte

22h
Nits al Pati.
Teatre d’improvisació Zapping per Planeta Impro. És un espectacle de teatre d’improvisació. Hi ha 4 personatges molt peculiars (Diable sobre rodes, Badhu Falafel, “El Fugas”…), que s’enfronten entre si en una competició tipus Pressing Catch. Els personatges competeixen per guanyar els punts que el públic dóna després de cada actuació. La votació es realitza mitjançant paperetes de color a ma alçada. Prèviament el públic ha escrit diferents temes sobre els quals els concursants hauran d’improvisar escenes. És un espectacle d’humor amb una interacció constant amb els assistents. Aquesta obra es ve realitzant des de fa anys al Teatreneu de Barcelona amb molt èxit.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies