Sales d´estudi nocturn per als estudiants

Quatre equipaments de Nou Barris obren fins a l´1h de la matinada per la selectivitat

Trobar un lloc on estudiar amb tranquil·litat no sempre és fàcil. La Biblioteca és un dels espais més triats pels estudiants per concentrar-se en els llibres i apunts. Però què passa per la nit, quan tanca la biblioteca? Que s´obren les quatre sales d´estudi nocturnes amb les que compta el nostre districte fins al 22 de juny. Aquestes sales estan situades al centre cívic Can Basté, l´institut Sant Andreu i a les biblioteques de Les Roquetes i la Zona Nord. L´horari de dilluns a divendres és de 21 a 1h. Però el cap de setmana anterior als exàmens de selectivitat (dies 11 i 12 de juny), aquestes sales també obriran entre les 16h i la 1h. També ho faran dilluns 13, festiu, de 10 a 1h. Molta sort als estudiants!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies