La ‘indignació’ arriba a Nou Barris

Assemblea i cassolada a la via Júlia per reclamar una ‘democràcia real’

Els veïns i veïnes de Nou Barris se sumen avui a les mobilitzacions i acampades que s’estenen des de l’acampada de plaça Catalunya cap als barris. A partir de les 10h del matí la marquesina de la via Júlia acollirà als ‘indigats/des’ amb la situació actual i que reclamen consolidar una ‘democràcia real’. A l’assemblea, convocada per a les 18h del vespre, s’explicaran els continguts del que està passant a l’acampada de plaça Catalunya. Els veïns i veïnes també podran escriure pancartes d’indignació i penjar-les al balcons. La jornada finalitzarà amb una cassolada a la Via Júlia.
Programa d’activitats per als indignats/des:

A les 14h Dinar de ‘Traje’
A les 18h Assemblea
A les 20h Cassolada

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies