Es constitueix l´assemblea dels indignats de Nou Barris

Els veïns es reuniran els dimecres a la marquesina de la via Júlia

El moviment dels indignats s’esten per la ciutat. Ahir al vespre es va constituïr a la marquesina de la via Júlia l’assemblea dels Acampats de Nou Barris. Durant dues hores, desenes de veïns van debatre sobre sanitat, educació, habitatge i democràcia participativa, entre altres temes socials. A Nou Barris no hi haurà acampada, però en el seu lloc se celebraran reunions setmanals els dimecres a les 19h a la plaça de Verdum. A més, hi haurà un punt d’informació de 10h del matí a 20h del vespre a la marquesina de la via Júlia.
Una gran cassolada de mitja hora va tancar l´acte de constitució de l´assemblea.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies