El millor breakdance i Hip hop a l’Ateneu

Nou Barris acull la primera trobada de b-boys amb jams, vídeos i exhibicions

Si Barcelona és habitualment la capital i punt de trobada del breakdance a nivell nacional, avui l’Ateneu serà l’epicentre amb un nou certamen: el Total Session Barcelona, una trobada entre artistes de Barcelona i d´arreu. Es tracta d’un projecte experimental on el ball breakdance es fusiona amb la música, el circ, la dansa contemporània, cicles acrobàtics, i tots els estils del hip-hop.
El Total Session Barcelona és una plataforma d’intercanvi, un laboratori de creació i a la vegada un espectacle carregat dels ritmes acrobàtics del breakdance i el Hip-hop. En el marc del Total Session, s’han realitzat uns laboratoris de creació, els resultats dels quals es van presentar el passat mes de febrer a la Plaça del Àngels i al Mercat de les Flors.

La idea del projecte és crear un espai d´intercanvi, diàleg i trobada de joves entorn a la cultura Bboying i el HipHop. El programa és el següent:
-de 17 a 19h: Jam oberta
-de 19 a 19.20h: Presentació vídeo i imatges del Total Session
-de 19.25 a 19.50h: ‘7 to smoke’ amb: Snot step factory, white step factory, kid lunaticks, Pere Fallen, karajos Follen, Deyn style jonkis Harold Freedom Moves (són dels bboys més joves dels grups de Barcelona)
-de 19,50 a 20h: Batalla d’exhibició
-de 20 a 20.15h: Presentació de diverses peces curtes de breaking: Valen (guanyador de les tres últimes edicions de l’Hypnòtic)
-de 20.15 a 21,15h: Jam oberta

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies