¡Oh, Itimad, Itimad!

Teatre crític a l’Ateneu sobre la societat i les seves regles

La companyia Les Maniquins porta aquest vespre a les 20h a l’Ateneu Popular de Nou Barris una obra ben peculiar, plena de crítica social i reflexió, analitzant la societat i els seus comportaments,però tot vist des del futur i en un context ben diferent: Chandra, Ravi i el seu fill Jan malviuen en una càpsula espacial no tripulada que gravita al voltant d´una nau nodrissa, la civilització. Un reducte de societat amb seriosos problemes de superpoblació on impera el totalitarisme del codi general de la nau: decàleg de normes fèrries que, en el cas de ser incomplertes, condemnen l´infractor a vagar eternament a l´espai.
Malgrat les penúries, Ravi no perd l´esperança de tornar a la nau, i prepara el seu fill per l´improbable esdeveniment mentre Chandra viu del record de la seva vida feliç al costat del seu anterior marit, Spica Spice, un famós home-anunci mort en circumstàncies ridícules.
Jan desconeix el que hi ha fora de la càpsula. Va ser el seu naixement el que els va condemnar a vagar per l´espai. La seva vida es limita a maltractar psicològicament als seus pares i a fer-los sentir culpables del seu desgraciat destí.
Tot canviarà a partir de la col•lisió amb una altra càpsula, ocupada per Shani i Shukra, dues germanes expulsades de la nau nodrissa per motius certament peculiars.
Shani i Shukra trenquen l´equilibri de dominats i dominant, destapant el ressentiment més profund i els odis més ben guardats.
¡Oh, Itimad, Itimad! és un espectable esbojarrat, trepidant, cínic i atrevit, amb un to còmic des del sarcasme i el cinisme.
Teatre
Cia Les Maniquis presenta: Oh Itimad Itimad
20h, 6€

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies