L’informatiu de Nou Barris, avui a les 13.05h a Barcelona Televisió

El moviment del 15M s´instal·la a la marquesina de la Via Júlia

Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió. Teniu diverses possibilitats: a les 10.45, a les 13.05h i a les 16.45h., sempre tot just després de l´Info Barris de Ciutat Vella.

A l’informatiu d’avui parlarem sobre com ha arribat el moviment del 15M a Nou Barris. Dimecres passat un grup de veïns i veïnes va instal•lar un punt d’informació a la marquesina de la via Júlia. L’objectiu: fer difusió i fomentar la participació de tothom a les assemblees de barri.
Una de les primeres accions que es van dur a terme va ser engrescar els veïns a dissenyar pancartes per penjar-les als balcons. A Nou Barris no hi ha acampats, però sí un punt d’informació obert de 10 del matí a 8 del vespre. Molts veïns de Nou Barris han participat a les comissions de barri de plaça Catalunya. I han decidit traslladar als barris tot el que s’està fent des de l’Acampada de Barcelona. Els indignats han acordat reunir-se en assemblea cada dimecres a la marquesina de la via Júlia per debatre els temes que afecten al barri, fer propostes i organitzar mobilitzacions si cal.

També mostrarem la nova Oficina Integral de la Seguretat Social inaugurada fa uns dies a la Seu del Districte. Les oficines han tingut un pressupost de 8 milions d’euros i s’han instal•lat en un dels darrers espais que restaven per revitalitzar de l’antic mental. L’horari habitual d’atenció és de 9 a 14h, i els dimarts i els dijous amb cita concertada de 16 a 18.30h.

I acabarem amb les reclamacions dels mestres de les escoles públiques de Nou Barris, que es van manifestar a la Seu del Districte contra les retallades previstes en educació, que asseguren aniran en detriment dels alumnes i agreujaran els casos de fracàs escolar.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies