Manifestació contra la retallada sanitària

Els veïns del districte s’uneixen aquesta tarda als treballadors de la Vall d’Hebron per defensar la sanitat pública

Els veïns de Nou Barris, així com de la resta del país, continúen amb la seva lluita contra les retallades a la sanitat pública. En aquesta línia, avui hi ha una convocatòria veïnal per donar suport als treballadors i treballadores de l’Hospital de la Vall d’Hebron. La idea de l’organització és desplaçar fins a la ciutat sanitària el major nombre de veïns possible i allà fer una cadena humana o algun acte simbòl•lic en contra del tancament de quiròfans, l’anul•lació de proves diagnòstiques habituals fins ara, l’augment de les llistes d’espera i la disminución de personal. Unes mesures que els organitzadors de la marxa cifren en un 40% de reducció de l’activitat ordinària. Els veïns que vulguin participar estan citats a les 18h al metro de la Via Júlia, per arribar a les 19h a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Aquesta manifestació es va decidir durant l’assemblea constituent de l’Acampada de Nou Barris, dimecres passat.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies