Un mes, un país

La biblioteca de Nou Barris ens dóna a conèixer el món a través dels seus usuaris

La biblioteca Nou Barris vol que tothom s’hi trobi com a casa, independentment de la seva procedència. És per això que durant el 2011 ens donen a conèixer una mica millor alguns dels països d’origen d´alguns dels usuaris, exposant diferents documents, des de guies de viatge fins a audiovisuals.

A més a més, la biblioteca fa una crida a la col•laboració dels nous veïns i veïnes del barri. Si teniu i voleu portar fotografies, postals, cartells, o qualsevol idea que pugui servir de complement a l’exposició podeu adreçar-vos a la biblioteca de Nou Barris.

Les aportacions formaran part d’un collage que s´anirà ampliant com a mostra de la diversitat cultural que ens enriqueix a tots. De moment, la biblioteca de Nou Barris ja ha recollit coneixements del Perú, Bolívia, l´Equador i l´Argentina.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies