Xerrada amb l´autor de ´La pell freda´

L´escriptor Albert Sánchez Piñol comenta el llibre a les 19h a la BIlbioteca de Nou barris

´La pell freda´ és una novel·la de gènere fantàstic amb la qual l´antropòleg barceloní Albert Sánchez Piñol va saltar a la fama com a escriptor l´any 2002. La novel·la va tenir un gran ressò i va ser traduïda a molts idiomes. L´obra explica la història d´un irlandès que viatja a una illa per allunyar-se del món. Allà pensa que trobarà la pau, fins que descobreix que l´illa està poblada per èssers extranys de color blau. Si voleu conèixer l´autor, Albert Sánchez Piñol, teniu l´oportunitat avui a les 19h a la Biblioteca de Nou Barris, en un acte organitzat conjuntament amb Nou Barris Acull. Durant la sessió, es llegiran fragments del llibre en altres idiomes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies