Final de curs de l´Escola Popular de Teatre de l´Ateneu

Els alumnes representen una obra oriental per acomiadar la temporada

´Somni i realitat. Vaig somiar que era una papallona. Volava pel jardí de branca en branca. Només tenia consciència de la meva existència de papallona i no la tenia de la meva personalitat d’home. Vaig despertar. I ara no sé si somiava que era una papallona o si sóc una papallona que somia que és Chuang Tse´. Aquesta és la presentació que fan els alumnes de l´Escola Popular de Teatre de l´Ateneu de l´obra de final de curs que representen aquest vespre. Porta per títol ´Chuang Tse. Contraverí per a tots aquells que es venten a l’hivern i tremolen a l’estiu´, una obra doncs, ambientada en la màgia i el misteri de la Xina. La representació comença a les 21h al teatre de l´Ateneu i l´entrada costa 2 euros.

L´Escola Popular de Teatre va sorgir després que un grup d’amants d´aquest art van organitzar dos tallers d’interpretació teatral durant el curs 2006. Els resultats van ser magnífics. Després de diverses reunions van decidir iniciar un projecte de taller escola, amb la idea de major continuïtat, constància i formació, però sobretot amb il·lusió i ganes de passar-ho bé. L´èxit obtingut es va materialitzar en un pas més i es va crear l’Escola Popular de Teatre de l’Ateneu Popular 9 Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies