El Ton i Guida compleix 5 anys

L’equipament és el cor del moviment cívic i veïnal de les Roquetes

El projecte Ton i Guida va néixer l’any 1993, quan les entitats de les Roquetes, encapçalades per l’associació de veïns comencen a reivindicar els locals de l’antiga escola Ton i Guida, un cop aquesta es fusiona el curs 1994 amb l’escola Pla de Fornells. Després d’una gran reforma, el 14 de maig de 2006 s’inaugura oficialment el centre, en un any de transició, ja que durant l’any 2007 la gestió del centre quedarà finalment assumida per la Plataforma d’Entitats de les Roquetes. Aleshores, els veïns i les entitats del barri van poder entrar al nou Ton i Guida, un edifici adaptat, actualitzat i modern, on cada espai és aprofitat per dur a terme una activitat o curset. És la seu central de la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements, però també de l’Associació Titellaire, l’Associació Mediambiental Grodema o l’Agermanament Popular Nou Barris-Boris Vega (Estelí-Nicaragua) i és un dels llocs on trobareu en Rafa Juncadella (a la fotografia), una de les ànimes del projecte. Però per si aquesta activitat fos poca, també ofereixen exposicions i tallers gestionats pel propi Ton i Guida. En definitiva, un edifici viu i jove!

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies