L’informatiu de Nou Barris, a les 13.05h a Barcelona Televisió

El Mercat de la Guineueta es troba en plena transformació

Tot i ser festa, l’actualitat no s’atura, i Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris que recull l´informació del districte, elaborat per Nou Barris Televisió. Podeu seguir les notícies de la setmana avui a les 10.50h, les 13.05h i les 17.50h, i dissabte vinent en redifusió a les 12h. Com sempre, tot just després de l´Info Barris de Ciutat Vella.
Avui us expliquem com quedarà el Mercat de la Guineueta. L’equipament es va inaugurar l’any 1965 per la necessitat d’abastir d’aliments als barris perifèrics nascuts de les migracions dels anys seixanta. Ara, el mercat es modernitza, i a finals de juliol tancarà les portes fins al setembre per obres. Els comerciants esperen amb il•lusió la remodelació. Amb les obres que s’estan duent a terme, mig mercat es farà nou, i les 25 parades que encara es mantenen s’aplegaran en un espai més reduït però actualitzat. A més, s’ampliaran el serveis del soterrani i es construirà un supermercat a la planta baixa.
Des de primers d’any, el mercat conviu amb les obres, però arribats a la recta final, s’aturarà l’activitat comercial. La remodelació del mercat té un pressupost de prop de quatre milions d´euros. Les obres inclouen també la millora de les façanes i els accessos del mercat per donar un servei més complet als clients.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies