Cinema i ràdios lliures a Can Basté

El centre cívic projecta aquest vespre la pel·lícula ´Radio Favela´

Can Basté dedica un cicle fins al 30 de juny a les ràdios lliures. En aquest marc, avui a les 21.30h es projecta ´Radio Favela´ (2002), un film inspirat en una història real, la d´una ràdio comunitària creada als anys 80 a Belo Horizonte, al Brasil. La ràdio va assolir un gran èxit gràcies a la seva programació audaç i al seu llenguatge espontani i popular. La influència d´aquesta emissora va anar més enllà de les ones. Part de la recaptació que va obtenir aquesta pel·lícula va ser destinada a ajudar a Radio Favela.

Projecció: ´Radio Favela´
Cicle ´Ràdios… lliures!
centre cívic Can Basté
21.30h.
Entrada gratuïta

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies