CCOO convoca 5 dies de vaga en el servei d´autobús de Nou Barris

El sindicat insta l’empresa Sagalés a pagar els endarreriments de nòmina i millorar dels temps de recorregut de les línies

A partir d’avui, CCOO convoca 5 jornades de vaga en el servei d´autobús de Nou Barris que gestiona l´empresa Sagalès. El sindicat de treballadors afirma que l’empresa incompleix els acords d´actualització de nòmines i pagaments d´endarrerits dels anys 2010 i 2011. A més, CCOO també denuncia la negativa de l´empresa a cercar nous acords, fins i tot no assistint a la convocatòria per la mediació realitzada pel Tribunal Laboral de Catalunya. Un altre punt de protesta és el descontrol sobre els temps de recorregut de les línies, segons informa el sindicat. A més, CCOO denuncia que la vaga arriba també amb l’acomiadament de 2 treballadors per defensar els seus drets. El sindicat de treballadors no descarta la possibilitat de sumar noves jornades de vaga a partir del dia 30 de juny.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies