Mor atropellada per un autobús una anciana al passeig de Verdum

La Guàrdia Urbana investiga les causes de l´accident

Una dona va morir ahir al matí en ser atropellada per un autobús de la Línia 47. Els fets es van produir a les 9.20h a la confluència del passeig de Verdum amb el carrer de Formentor, al barri de Porta (a la imatge, el lloc dels fets). La Guàrdia Urbana està investigant les circumstàncies de l´accident per determinar-ne les causes i la responsabilitat.

Segons ha informat l’Ajuntament, els Bombers van haver de treballar amb eines hidràuliques per treure la dona de sota de l’autobús. El Sistema d’Emergències Mèdiques va enviar una ambulància al lloc de l’accident. El personal sanitari va atendre la dona i la va traslladar a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on va arribar en estat crític i, finalment, va morir.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies