Irma Rognoni serà la nova regidora de Nou Barris

El número 14 de la llista de CiU és llicenciada en dret i ha treballat en àmbits com la família i els conflictes internacionals

L´alcalde electe, Xavier Trias, ha presentat avui l´organització de l´Ajuntament que comandarà a partir de demà. El nou consistori tindrà 13 regidories i un delegat.
Irma Rognoni Viader, situada en el número 14 de la llista de CiU, serà la nova regidora de Nou Barris. Nascuda a Barcelona l´any 1966, és llicenciada en dret. Rognino ha actuat en àmbits com la família, les organitzacions no governamentals i en els conflictes internacionals. A més és docent del Màster en mediació i resolució de conflictes a la Universitat Ramon Llull i a l´ICAB. La nova regidora de Nou Barris és també Mediadora acreditada pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya. Irma Rognoni té publicats diversos articles, tant en l’àmbit de la mediació com en el de la intervenció sociojurídica. L´any 1993 va rebre el Premi Duran i Bas, atorgat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona per l’elaboració de l’estudi ´Assaig sobre els nous camins de l´adopció internacional i el benestar del menor com a criteri principal´.

Pel que fa a la resta de districtes, Mercè Oms serà la regidora de Ciutat Vella; Gerard Ardanuy, el de L’Eixample; Jordi Martí, el de Sants – Montjuïc i Elena Turalló, la de les Corts. A Sarrià-Sant Gervasi, el regidor serà Joan Puigdollers i a Gràcia, Maite Fandos. Francina Vila serà la regidora d’Horta-Guinardó; Raimon Blasi, el de Sant Andreu i Eduard Freixedes, el de Sant Martí.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies