Sorra, aigua i volei-platja!

La plaça d´Àngel Pestaña torna a convertir-se en la Prospebeach

La Prosperitat torna a rebel·larse contra la geografia. Si el barri no té façana costanera, els veïns imposen una platja artificial que cobreix aquests dies la plaça d´Àngel Pestaña. I en aquest escenari tropical, està previst que tingui lloc durant el dia d´avui una de les competiciones esportives més populars: el torneig de volei-platja! Esportistes, aficionats i veïns amb ganes de passar-s´ho bé jugaran les diverses lligues en equips de 4 persones. Mentrestant, l´ambient, els concursos i la festa faran gaudir els que esperen o els que només observen un dels actes més peculiars de la Prospe.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies