El Casal de Barri de la Prosperitat acull un punt de Llibres Lliures

Els usuaris poden intercanviar publicacions de forma gratuïta

Els lectors empdernits que no vulguin acumular llibres a casa seva o tenen més fàcil. El Casal de Barri de la Prosperitat ha engegat un punt de Llibres Lliures, és a dir, un punt gratuït d´intercanvi. Els usuaris poden endur-se els llibres que vulguin i se’ls poden quedar. Els que deixin, però, s’han de lliurar a la secretaria al personal del Casal, que els revisarà i identificarà amb un segell abans de posa-los al Punt. S’hi poden deixar tot tipus de llibres sempre que estiguin en bon estat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies