L´AV de la Prosperitat publica un manifest contra l´actuació policial de dijous

Els Mossos d´Esquadra van detenir 45 persones per desallotjar una protesta pacífica al CAP Rio de Janeiro

L´Associació de Veïns de la Prosperitat ha publicat un comunicat per expressar la seva condemna a l´acció de l´operatiu policial desplegat a primera hora del dijous 21 de juliol al CAP Rio de Janeiro, durant la protesta d´un grup de veïns contra les retallades del sistema públic de sanitat. Segons l´entitat veïnal, ´els Mossos d´Esquadra, sense la seva placa d´identificació i amb la cara tapada, van envoltar l´equipament públic i van fer sortir per la força les persones que s´hi havien concentrat d´una manera pacífica, identificant un per un els manifestants i amb el resultat d´un jove ferit´, que va ser atès en el mateix centre sanitari. Els representants veïnals de la Prosperitat titllen de ´completament desproporcionat´ l´operatiu i denuncien ´que la criminalització de les protestes pacífiques contra les injustícies socials no és la via adequada per contribuir a la pau social en un difícil context de crisi i retallades de drets socials i laborals´.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies