Els reportatges de l’Infobarris

Les Jornades Nou Barris Acull se centren en combatre els tòpics contra els immigrants

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

La xarxa 9 Barris Acull ha fet una crida a totes les entitats i col•lectius de Nou Barris per fer front als discursos alarmistes i xenòfobs. Segons l´entitat, durant les èpoques de crisi és quan circulen amb més facilitat els tòpics contra els col•lectius d´immigrants.
Sota el lema ‘Amb els tòpics ens la juguem!’, 9 Barris Acull va organitzar una jornada (a la imatge) per conscienciar les entitats del rol que tenen com a agents de reproducció de tòpics, prejudicis i rumors contra els immigrants. Durant les jornades que va organitzar la xarxa d’acollida, entitats i col•lectius van intentar identificar les eines que poden ser útils per lluitar contra la proliferació d’aquests tòpics.

http://www.btvnoticies.cat/2010/11/29/la-gent-diu-que-els-immigrants-estan-col%C2%B7lapsant-els-ambulatoris/#None

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies