Els reportatges de l’Infobarris

Tallers de memòria per no oblidar els records

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El casal de gent gran de la Trinitat Nova ha organitzat aquest curs un taller de memòria durant el qual els participants exerciten la ment amb tècniques d´escriptura, repetició i gestos. Els usuaris asseguren que noten l´esforç i, a més, han descobert una via d´entreteniment i diversió.
El taller de memòria serveix per recordar coses que s’han oblidat. Coses que potser van passar a la guerra i quan els avis eren més grans. Als cursos es llegeix, es fan sumes, redaccions, i fins i tot també gimnàstica.

http://www.btvnoticies.cat/2010/12/20/tallers-de-memoria-per-no-oblidar-els-records/#None

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies