Els reportatges de l’Infobarris

El portal d’entitats NouBarris.net estrena nou disseny

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

A l’abril, el portal d´entitats NouBarris.net va canviar la imatge amb un nou web dissenyat per compartir les publicacions a les xarxes socials. El nou disseny conserva alguns dels trets que han fet d´aquest portal una eina molt útil per als veïns i entitats de Nou Barris.
L’actualització diària permet conèixer de primera mà què és el que està passant al districte, també es pot consultar l’agenda d’activitats, el directori d’entitats i serveis o una hemeroteca de notícies publicades en els darrers 10 anys al portal. A més, el nou web en breu afegirà la possibilitat d’incorporar vídeo a les notícies.

http://www.btvnoticies.cat/2011/04/25/el-portal-dentitats-noubarris-net-estrena-nou-disseny/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies