Els reportatges de l’Infobarris

El Cibernàrium ofereix nous cursos a través d’Internet

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El Cibernàrium, situat al Parc Tecnològic Barcelona Nord, és des de fa anys un punt de formació en capacitació i divulgació tecnològica de Barcelona Activa. Ofereix cursets per a professionals i empreses, així com activitats d´iniciació a Internet per a tota la ciutadania. Ara, uns cursos presencials s’han convertit en videocursos, als que s’accedeix a través del web (www.cibernarium.cat). Aquí han penjat una quarantena de cursets de caire professional, que constitueixen un resum en 45 minuts de la matèria explicada en els cursos presencials. Un repàs o una introducció, tot depén de cada alumne.

http://www.btvnoticies.cat/2011/06/13/cibernarium-nous-cursos-internet/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies