Els reportatges de l’Infobarris

‘Miniferia sin abril’, a la Torre Llobeta

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Sota el títol ´Miniferia sin abril´, el Centre Cívic de la Torre Llobeta va celebrar la fi dels tallers de sevillanes i castanyoles amb una trobada on els alumnes van poder demostrar tot l´art que han après al llarg del curs. Els participants provenen d´arreu d´Espanya i cobreixen un ampli ventall d´edats tot i que la majoria són dones.

http://www.btvnoticies.cat/2011/06/20/torrellobeta-miniferia-sin-abril/#None

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies