Els reportatges de l’Infobarris

Èxit de participants en el 12è concurs de còmic de Nou Barris

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El Centre Cívic Porta-Sóller va celebrar el 12è concurs de còmic de Nou Barris. 87 dibuixants, dividits en dues categories segons l´edat, van demostrar talent i imaginació. Fins a l´equipament del barri de Porta hi van arribar obres de tota Barcelona, rodalies i fins i tot des de Sevilla, Saragossa i algun de fora d´Espanya. Les obres presentades es van exposar al centre cívic Porta-Sóller. Cada dibuixant té el seu estil, té el seu tema, és molt variat, tant de formats com de continguts, aprofitant que al concurs no hi ha una temàtica definida. I això es nota en la varietat de les obres que es presenten al concurs.

http://www.btvnoticies.cat/2011/06/27/exit-de-participants-en-el-12e-concurs-de-comic-de-nou-barris/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies