Els reportatges de l’Infobarris

Els veïns de la Prosperitat donen suport al taller desallotjat [email protected]

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

L´any 2005, un grup de joves va okupar una casa abandonada al carrer de Joaquim Valls per instal•lar-hi un taller d´autoreparació de bicicletes, sota el nom de [email protected] La immobiliària propietària del solar va aconseguir a l’abril desallotjar el grup, una situació que els veïns rebutgen ja que consideren que el projecte revitalitzava el barri.
De moment, el col•lectiu continua l’activitat al casal Tres Voltes Rebel, situat al carrer d’Argullós, 108.

A la imatge, un jove fa una pintada de protesta contra el desallotjament del local dels [email protected]

http://www.btvnoticies.cat/2011/04/11/els-veins-de-la-prosperitat-donen-suport-al-taller-biciosxs/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies