Els reportatges de l’Infobarris

Teatre i divertiment per a persones amb discapacitats a la Fundació Ludàlia

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Amb el teatre i el divertiment com a base, la Fundació Ludàlia treballa amb una trentena de joves amb discapacitat intel•lectual per promoure habilitats de comunicació i nivells d´autonomia personal. Amb el pare Manel de teloner, van presentar al juliol l´obra que va tancar la temporada a l´Ateneu Popular de Nou Barris. La Fundació Ludàlia és una entitat que es dedica a l´oci per a persones amb discapacitat, i una de les actitivitats estrella és el teatre. Al teatre hi participen 30 nois. Els professors treballen més des de la vessant del divertiment, de passar-s´ho bé, de disfrutar i apart, va inclosa en sí mateixa la part no terapèutica però sí d´ajuda personal.

http://www.btvnoticies.cat/2011/07/04/teatre-i-divertiment-per-a-persones-amb-discapacitats-a-la-fundacio-ludalia/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies