Els reportatges de l’Infobarris

La Prospebeach transforma la plaça d’Àngel Pestaña en una platja de barri

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Durant unes setmanes a l’any, el barri de la Prosperitat té platja al juliol: tones i tones de sorra amaguen l’asfalt i les lloses de la plaça d’Àngel Pestaña per convertir-se en un gran arenal que transforma la vida social del barri per uns dies, com si aquest fos vora el mar. Des de principis dels anys noranta, aquesta tradició omple la plaça de nens i nenes que fan castells de sorra, mentre els adolescents i els joves practiquen el volei-platja i altres esports. Pels matins, és el torn dels casals d’estiu d’arreu de la ciutat, i per la tarda, les famílies aprofiten que la platja és al costat de casa.

http://www.btvnoticies.cat/2011/07/18/prospebeach-platja-noubarris-prosperitat/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies