Els reportatges de l’Infobarris

Nou Barris organitza cursos gratuïts d’idiomes per a immigrants

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

L´associació 9 Barris Acull programa durant l´estiu cursos d´idiomes per a immigrants. A banda de conèixer la llengua, a les classes també s´hi explica la història del districte. Aquest juliol, 9 Barris Acull ofereix cursos gratuïts a immigrants com la Happy. Són quatre dies a la setmana i en grups reduïts. A les classes hi trobem gent de totes les nacionalitats.A banda d´ensenyar castellà, a les classes hi aprenen també una mica d´història de Nou Barris i com moure´s pel districte.

http://www.btvnoticies.cat/2011/07/25/nou-barris-organitza-cursos-gratuits-didiomes-per-a-immigrants/#None

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies