Els reportatges de l’Infobarris

La Festa Major de la Prosperitat, passada per aigua

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

La festa major de la Prosperitat va quedar tocada enguany per la pluja. Però tot i els aigüats, els veïns i veïnes del barri van participar com sempre a les activitats. Algunes es van haver d’ajornar i altres es van canviar d’emplaçament, com és el cas del tradicional ball dels avis amb berenar, que no va poder celebrar-se a la plaça d’Àngel Pestanya i es va traslladar a l’Institut Galileu.

http://www.btvnoticies.cat/2011/06/06/la-festa-major-de-la-prosperitat-passada-per-aigua/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies