Els reportatges de l’Infobarris

Manifestació de mestres contra les retallades a la seu de Nou Barris

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Les escoles públiques de Nou Barris van iniciar al maig tot un seguit de protestes contra les retallades previstes pel departament d’educació. Els mestres reclamaven recursos per lluitar contra el fracàs escolar i per a que no es duguessin a terme les retallades previstes per part de la Generalitat de Catalunya. Els mestres de Nou Barris van arribar a manifestar-se a la Seu del Districte de Nou Barris com a protesta.

http://www.btvnoticies.cat/2011/05/25/manifestacio-de-mestres-contra-les-retallades-a-la-seu-de-nou-barris/#None

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies