Els reportatges de l’Infobarris

El Fòrum Cultural Foto Club Guineueta, reconegut amb el Premi Nou Barris

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El Fòrum Cultural Foto Club Guineueta ha estat un dels quatre guardonats amb el Premi Nou Barris d´enguany (a la imatge, un moment del lliurament de premis). És un reconeixement a la tasca quotidiana de l´entitat, especialment en l´àmbit cultural. Tot i que inicialment l´activitat que feien se centrava en la fotografia, actualment acull activitats culturals molt diverses. El Foto Club fa teatre, exposicions, visites culturals, restauració i una llarga llista d’activitats. I des de fa vuit anys també organitzen el concurs de poesia de Nou Barris de la Guineueta.

http://www.btvnoticies.cat/2011/05/23/el-forum-cultural-fotoclub-guineueta-reconegut-amb-el-premi-nou-barris/#None

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies