Jornades de portes obertes al poliesportiu Cotxeres

Avui i demà els veïns poden conèixer els 7.000 metres quadrats d’instal•lacions

Els veïns de Nou Barris comencen a respirar salut al solar que abans ocupaven les cotxeres d’autobusos de l’avinguda de Borbó. El nou Centre Esportiu Municipal Cotxeres Borbó, situat al carrer de Ramón Albó, 47-51, obre dilluns les portes als milers d’abonats que han reservat plaça durant l’estiu. Però aquest dissabte tots els veïns estan convidats a conèixer de prop i de primera mà les instal•lacions esportives.
L´espai està gestionat per l’empresa Duet Sports i compta amb més de 7.000 m2 dedicats a l´esport, l´activitat física i la salut, amb l´objectiu de fomentar la pràctica esportiva. El centre disposa d´una piscina coberta i una altra d´aprenentatge; un termàrium (zona termal) amb sauna seca, de vapor, hidromassatge, … ; 800 metres de sala de fitness totalment equipada, tres sales d´activitats dirigides, una sala de ciclisme coberta, un pavelló triple esportiu, una àrea de salut, d´estètica i de fisioteràpia i altres serveis, com ara la cafeteria.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies