Torna l’informatiu de Nou Barris a Barcelona Televisió

Després del parèntesi estiuenc, podeu seguir l’actualitat del districte

Amb el setembre arrenca un nou curs, i Barcelona Televisió emet avui de nou l’Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió. Teniu diverses possibilitats: a les 10.45h, a les 13.05h i a les 17.45h, sempre tot just després de l´Info Barris de Ciutat Vella.

Reprenem l’actualitat del districte amb la remodelació del Mercat de la Guineueta. Des de primers d’any, l’equipament conviu amb les tasques de remodelació. El recinte va tancar les portes a finals de juliol per obres. I demà, els comerciants obriran amb il•lusió les noves parades, aplegades en un espai més reduït però totalment modernitzat. ‘S’ha hagut de tancar el mercat, perquè eren incompatibles les obres que s’hi havien de fer amb la venda d’aliments – explica l’Eulàlia Medina, la directora del Mercat de la Guineueta- bàsicament el que s’ha fet ha estat el paviment i el sostre del mercat’.
El Mercat de la Guineueta encara continuarà en obres fins a 2013, però demà dimarts obriran de nou amb energies renovades 22 de les 25 noves parades. Les altres tres, sortiran properament a subhasta.
La remodelació total de l’espai té un pressupost de prop de quatre milions d´euros i n’inclou la renovació de les façanes i la millora dels accessos.

A l’apartat de breus, comprovarem que les obres a l’estació de metro de Virrei Amat són més que visibles des de l’exterior. El projecte de remodelació de l’estació inclou l’ampliació del vestíbul del passeig de Fabra i Puig i la creació d’un nou accés adaptat a persones amb mobilitat reduïda a la plaça del Virrei Amat. A més, s’hi construiran tres nous ascensors i escales mecàniques. També se’n renovarà una part de les andanes per situar-les a la mateixa altura que els combois. I ben a prop, un equipament que avui engega motors. El nou Centre Esportiu Municipal Cotxeres Borbó obre les portes. Les instal•lacions esportives municipals inclouen dues piscines cobertes, una pista poliesportiva coberta, sales de fitness o condicionament físic i una zona de serveis. Durant l’estiu, milers de veïns de Nou Barris ja han reservat plaça per poder gaudir de les instal•lacions.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies