Cues per fer salut al nou Centre Esportiu Cotxeres

L´equipament obre portes amb 7.500 socis i llista d´espera

Els primers usuaris ja han estrenat el Centre Esportiu Municipal Cotxeres. Ahir al matí, al vestíbul es podien veure llargues cues de socis per recollir els carnets i rebre informació. Mentrestant, els diversos espais s’omplien de mica en mica d’activitat. El nou centre compta amb 7.500 socis i té llista d’espera. Els veïns guanyen així una nova peça de l’illa de les antigues cotxeres. Ja estan en funcionament el poliesportiu i el Centre Integral de Salut. En unes setmanes obrirà la biblioteca i segueix en obres el casal per a la gent gran.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies