El Memorial Urruti compleix deu anys

El camp de la Guineueta viu les finals del torneig de futbol base

Alguns dels millors clubs de futbol base de Catalunya competeixen avui pel trofeig de campió del Memorial Urruti, un torneig que arriba enguany a la desena edició amb equips com l’Espanyol, el Barça, el Sant Andreu o la Damm, entre altres. Aquest campionat va prendre el relleu al tradicional campionat nadalenc de l’Escola Esportiva Guineueta després de la mort de Javier Urruticoechea ‘Urruti’, que va ser porter del Barça i l’Espanyol i va col•laborar estretament amb el club noubarrienc. Durant tot el matí es disputaran les finals i semifinals dels triangulars.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies